WyRÓŻnij wnętrze na Święta– pomysły na różowe dekoracje świąteczneTradycyjne świąteczne kolory to czerwień, złoto i zieleń. Tak jest „od zawsze” (to zestawienie jest wręcz jednym z symboli Bożego Narodzenia), a
Informacja prasowaWarszawa, 16 października 2019 r.Polacy na tropie urodzinowych prezentów*Wyniki ankiety PAYBACK Opinion PollUrodziny to wyjątkowy dzień w roku. Dla jednych jest to świetna okazja, by spotkać się z najbliżs
JAVA: Numer 1 na rynku pracy18-01-2018 | 11:38 | Cała PolskaOpublikowany przez szkołę programowania online CodersTrust Polska Raport* dotyczący potrzeb kompetencyjnych pracodawców z sektora ICT potwierdza wiodącą rolę języka
Już dziś rusza akcja „Zakochaj się w pomaganiu!” Stowarzyszenia SOS Wiosek Dziecięcych i serwisu zakupów grupowych MyDeal.pl. Z okazji Walentynek przygotowano specjalne wirtualne serduszka – cegiełki, których z
W majówkowy weekend odbyła się ostania z akcji ambientowych zorganizowanych w ramach programu ?Po stronie natury?. Mieszkańcy Gdańska, którzy pojawili się przed Centrum Handlowym Manhattan mogli wyrazić poparcie dla idei sadze
Koniec wakacyjnych miesięcy przynosi zawsze wiele zmian nie tylko w codzienności naszych pociech. Z dnia na dzień rodzice również muszą przestawić się na nowy plan dnia, który obejmować będzie dodatkowe obowiązki. Na szczę
Każdego roku Carrefour podejmuje działania na rzecz społeczeństwa, gospodarki i środowiska wspierając wartościowe inicjatywy oraz realizując projekty edukacyjne. W 2013 roku w Polsce zapoczątkowana została kampania edukacyjn
informacja prasowa, 22.01.2020 r. WarszawaInnoEnergy startuje z 6. edycją PowerUp! Challenge.Co mogą zyskać autorzy innowacyjnych pomysłów? Firma poszukuje najlepszych startupów, scaleupów oraz małych i średnich przedsiębi
Mało kto wie, że 31 maja uznawany jest za „Dzień Bociana”. Bocianie święto obchodzone jest w Polsce od 2003 roku, dzięki inicjatywie Polskiego Towarzystwa Przyjaciół Przyrody „pro Natura”. W ten sposób
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj