Mistrzowskie spotkanie z Bartkiem Zmarzlikiem w Novotel Poznań CentrumŚwięto fanów żużla w Poznaniu!W piątek 24 stycznia Novotel Poznań Centrum stał się centrum sportowych emocji. Hotel gościł Bartosza Zmarzlika, indywidu
Kraków, 30 lipca 2019 r. Informacja prasowaWakacyjna etykieta – jak robić to dobrze?Opowieści o kiełbasie i jajkach na twardo w pociągach wpisały się już w historię podróży na wakacje i wydawałoby się, że wszyscy wyc
Warszawa, 19 grudnia 2019 Podwyżki cen energii elektrycznej sprawiają, że miasta i gminy szukają sposobów na oszczędności. Szczecin redukuje ilość świątecznych iluminacji, Olsztyn odwołuje miejskiego sylwestra, a Chodzież
Kolejna sesja za nami i pytanie, co robić przez następne miesiące? Towarzystwo Inicjatyw Twórczych ?ę? oraz Fundacja LOTTO Milion Marzeń zapraszają do udziału w programie ?1/1 Mistrz i Uczeń?. Będzie to spotkanie 10 początku
Ponad 100 wolontariuszy z Kredyt Banku odwiedza 27 oddziałów traumatologii i ortopedii dziecięcej. Rozpoczęła się druga edycja programu ?Czytelnia Uśmiechu? organizowanego przez Fundację Kredyt Banku.Od 29 maja do 12 czerwca w
12 – 15 września w Poznaniu odbyły się Międzynarodowe Targi Komponentów do Produkcji Mebli FURNICA. Blisko 100 wystawców z kilkunastu krajów zaprezentowało unikalne wzornictwo, innowacyjne rozwiązania i najnowsze propozycje
14 lutego br. w Krakowie odbyła się uroczystość przekazania samochodów i sprzętu pożarniczego dla jednostek Państwowej Straży Pożarnej województwa małopolskiego. PZU sfinansował zakup dwóch kontenerów popowodziowych wypo
Od 25 czerwca dzięki aplikacji Samsung Hope Relay udało się zebrać ponad 230 tysięcy złotych na wakacje dla dzieci z SOS Wiosek Dziecięcych. Do zakończenia akcji zostało tylko 12 dni, dlatego już dzisiaj zachęcamy do pobrani
Cybermanipulacje, fake newsy, przejmowanie urządzeń – sztuczna inteligencja na celowniku przestępców Kraków, 18 lipca 2019 r. – Nowe badanie, przeprowadzone w ramach europejskiego projektu SHERPA , wskazuje, że cyberprzestę
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.