11/17/20Sportowy lockdown, czyli jak dbać o zdrowie i kondycję w nowej normalności?Pandemia Covid-19 w Polsce po raz kolejny wpłynęła na działalność branży fitness. Jednak kluby i siłownie, mimo poważnych ograniczeń, szy
Research.NK i Socializer publikują wyniki badań dotyczących istotnych kwestii dla polskiego e-biznesu. Ostatnie badanie, wykonane w marcu 2012, dotyczy zakupów grupowych.Choć o zakupach grupowych było wielokrotnie głośno w med
Informacja prasowa FLORINA7 sierpnia 2018 r.Trendy w kuchni – wielki powrót emaliiCo warto wiedzieć o naczyniach emaliowanychNiegdyś były podstawowym wyposażeniem niemal każdej kuchni, potem odeszły nieco w zapomnienie
Aż 44% Europejczyków narażonych jest na ten rodzaj hałasu, który negatywnie wpływa na zdrowie. To drugi, po zanieczyszczeniu powietrza, największy problem ekologiczny Unii Europejskiej.Długotrwałe przebywanie w miejscach, w k
Jednodniowy, intensywny i profesjonalny trening interpersonalny, na którym będzie można rozwiązać rzeczywiste problemy z życia zawodowego lub osobistego, nauczyć się efektywnie komunikować w konkretnych sytuacjach, jak równie
25 października (wtorek) o godzinie 18.00 odbędzie się kolejne spotkanie z cyklu „Przy kawie o dzieciach”. Podczas spotkania porozmawiamy o problemach dzieci spowodowanych specyficznymi zaburzeniami, jak ADHD czy dy
Według internautów, aż 86% internetowych komentarzy, nacechowanych jest negatywnymi emocjami, wśród których najczęściej wymieniane to: złość, gniew i krytyczne opinie. Jak wynika z analizy społeczno�
To gorący okres dla fachowców. Remontujemy 31% więcej niż rok temu. Raport Oferteo.pl Chwilowe spowolnienie gospodarki, które miało miejsce wiosną, spowodowało, że tego lata fachowców od remontów poszukujemy jeszcze intensy
Co drugi Polak czuje się komfortowo lub bardzo komfortowo pod względem posiadanych oszczędności. To więcej niż w przypadku Niemców, Francuzów, Brytyjczyków i Amerykanów – wynika z badania „
Intensywny, dymny aromat wędzonych specjałów idealnie komponuje się z ostatnimi dniami jesieni, kiedy w kuchni coraz częściej pojawiają się potrawy cięższe i bardziej treściwe, niż ma to miejsce w czasie ciepłych miesięcy