Kiedy wciąż słyszymy o kryzysie i o rosnącej stopie bezrobocia, na pewno bardziej doceniamy swoją pracę. Staje się ona priorytetem w naszym życiu. Tymczasem musimy bardzo uważać, żeby nie przesłoniła nam najważniejszych w
Informacja prasowaWarszawa, 9 grudnia 2019 r.Imprezowe kartofle, czyli uczta dla każdego!Organizując przyjęcie w domu, spotkanie rodzinne czy imprezowy wieczór z przyjaciółmi często zastanawiamy się, co wyjątkowego podać n
Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras
Sprawdź praktyczne porady przed pojawianiem się lutowych przymrozkówPrzed nami uderzenie ostrej zimy i intensywnych opadów śniegu. Jak przewidują synoptycy mroźne powietrze nadciągające z Rosji i Skandynawii pojawi się w Pol
Warszawa, 19 marca 2018 r.Informacja prasowa Smartfony i tablety otwierają przed nami wiele nowych możliwości, ale jednocześnie przysparzając wiele obaw o bezpieczeństwo znajdujących się na nich plikach. W naszych telefonach
Z dobrym eventem jest jak z odpaleniem rakiety: wszystko trzeba bardzo dokładnie zaplanować i przygotować w najdrobniejszych szczegółach. Ale właśnie dzięki temu wrażenia mogą być niezapomniane, żeby nie powiedzieć – kos
Zaledwie co trzeci polski lekarz podstawowej opieki zdrowotnej (POZ) to lekarz rodzinny. Tysiące przypadków zachorowań, które powinny być leczone przez lekarzy pierwszego kontaktu, trafia do specjalistów, co powoduje gigantyczne
Informacja prasowa10.02.2020 r.Czego potrzebują narciarze podczas Międzynarodowych Mistrzostw Polski?Zobacz, jak robią to w Szczawnicy.Ostatnie Międzynarodowe Mistrzostwa Polski w Narciarstwie Alpejskim odbyły się na stoku Pa
Kapituła XVI edycji konkursu Dobroczyńca Roku 2012 uhonorowała Fundację Orange za współpracę z innymi organizacjami w działaniach na rzecz dzieci z wadą słuchu. Wśród laureatów znalazł się także program wolontariatu pra
Polne smaki – jadalne kwiaty i zioła w wakacyjnym menuNie trzeba być właścicielem ogrodu, by zbierać plony. Wystarczy wykorzystać w kuchni dziko rosnące rośliny, aby przekonać się, że stanowią one smaczne dopełnienie n